Головна » 2012 » Серпень » 6 » "Золота осінь Славутича – 2012”
14:41
"Золота осінь Славутича – 2012”
XІХ  Міжнародний фестиваль дитячої демократії, творчості,  телебачення та преси
"Золота осінь Славутича – 2012”

П Р Е С-Р Е Л І З
21-23 вересня 2012 року,  місто  Славутич, Україна

Незмінний девіз фестивалю: "Хочу бачити світ щасливим”

Головна мета фестивалю: залучення молоді до соціальної активності у суспільному, культурному та економічному житті, розкриття з допомогою ЗМІ особливостей життєдіяльності молоді в сучасних умовах; цілеспрямована професійна підготовка до роботи в ЗМІ, поглиблення професійних, творчих  і дружніх контактів між дітьми різних країн.

Засновники фестивалю: Славутицька міська рада, Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом” Міністерства палива та енергетики України, ДСП "Чорнобильська АЕС”, Київська обласна державна адміністрація, Національна телерадіокомпанія.

Головна тема фестивалю:

"СЛАВУТИЧ – 25! МІСТО МРІЙ – МОЖЛИВОСТЕЙ – ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ”

Учасниками фестивалю можуть бути:

  • Лідери учнівського самоврядування (молодіжні ради, ради старшокласників), дитячо-молодіжні, шкільні організації, серед яких представниками Київського міжнародного університету проводиться конкурс-гра "Як стати мером”.*
  • Юні медійники (журналісти, телеоператори, фотокореспонденти, редактори і журналісти дитячих газет, теле- та радіопрограм), які беруть участь у конкурсі юних журналістів в номінаціях:**
  • Преса.
  • Телебачення.
  • Фото.
  • Інформаційні технології.
  • Радіо.
  • Шкільні команди КВН, серед яких проводиться КВН-гра на "Кубок Славутича”.***
  • Творчі колективи та окремі виконавці, колективи театрального мистецтва, колективи театрів мод, які мають можливість показати свою майстерність в концертних залах та на кращих сценічних майданчиках міста.

Місце проведення:

Місто Славутич – сучасне місто України з розвинутою інфраструктурою і здоровим способом життя. "Все краще – дітям!” – у Славутичі це не просто гасло: саме найменші його жителі – найбільше його багатство.  Побувавши в Славутичі, складається враження, що місто будувалось спеціально для дітей, а все інше – слугує їх щасливому розвитку.

Наявність у місті телестудії, Центру інформаційних технологій, компактність розташування культурних закладів – Дитячої школи мистецтв, Палацу дитячої та юнацької творчості, Кіноконцертного комплексу, Бібліотечно-інформаційного центру для дітей та юнацтва, Загальноміського бібліотечно-інформаційного центру, широкого спектру спортивних закладів – дають унікальну можливість для проведення дитячого фестивалю.

У рамках фестивалю – щоденна ділова, культурна, спортивна програми, виставки, прес-конференції, вітальні з цікавими людьми, круглі столи, екскурсії, ігрові програми, презентації, робота майстер-класів в школі юного журналіста.

Концерти та гала-концерти за участю зірок української естради, урочисті церемонії відкриття та нагородження переможців фестивалю відбудуться в концертних залах та на кращих сценічних майданчиках міста.



Палац дитячої  та юнацької  творчості  м. Славутича
(04579) 2-08-07 (факс), 2-16-23, 2-27-05,  2-37-49  E-mail: Palaz77@rambler.ru


Завантажити  Прес-реліз


Загрузить  Пресс-релиз

Категорія: Всім, всім, всім... | Переглядів: 1524 | Додав: Яна | Теги: Золота осінь Славутича, ЗОСя, ПДЮТ, Прес-реліз, Хочу бачити світ щасливим, фестиваль | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
1 slavutichcity  
1
уберите последний абзац )))

2 yana  
1
Дякуємо! biggrin Вже прибрали smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Форма входу
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0